Need to leave quickly?

Click to immediately exit this site.

Find A Helpline logo

HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriul de sex și traficului de persoane 0800.500.333

Call

About HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriul de sex și traficului de persoane 0800.500.333

HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criterii de sex și traficului de persoane 0800.500.333 oferă suport 24/7 gratuit și confidențial prin telefon. Suntem aici pentru adulții din România care s-ar putea lupta sau caută sprijin cu abuz și violență domestică.

Când ne veți contacta, veți vorbi cu unul dintre consilierii noștri instruiți, care vă va asculta cu empatie și înțelegere și va lucra împreună cu dvs. pentru a găsi o cale semnificativă de urmat. Au experiență în a ști cum să ajute oamenii care au provocări precum ceea ce treci tu. Oricine poate suna și poate primi asistență gratuită. Existăm pentru a ajuta pe toată lumea, indiferent de vârstă, sex, convingeri sau etnie. Recunoaștem că experiențe dificile de sănătate mintală sau de criză se pot întâmpla în orice moment, așa că suntem disponibili 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii.

Where is HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriul de sex și traficului de persoane 0800.500.333 available?

Available nationwide in Romania

Who does HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriul de sex și traficului de persoane 0800.500.333 support?

Adults

What languages does HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriul de sex și traficului de persoane 0800.500.333 support?

English, Hungarian, and Romanian

What can I talk to HELPLINE cu număr unic la nivel național destinat victimelor violenței domestice, discriminării pe criteriul de sex și traficului de persoane 0800.500.333 about?


Illustration of a woman riding a large phone as a magic carpet to symbolize digital innovation leading to hopeful destinations

Not what you’re looking for?

Find another helpline
Find A Helpline brand mark with two chat bubbles in a heart shape

Made with ♡ by ThroughLine in Aotearoa, New Zealand.


Copyright © 2024 ThroughLine Limited
All rights reserved.