Need to leave quickly?

Click to immediately exit this site.

Quick Exit
Find A Helpline logo

Nimettömät Narkomaanit

Call

About Nimettömät Narkomaanit

Olemme toipuvia addikteja ja kokoonnumme säännöllisesti auttaaksemme toisiamme pysymään puhtaana. Tämä on ohjelma, jossa pidättäydytään täysin kaikista huumeista. Jäsenyydelle on vain yksi edellytys: halu lopettaa käyttäminen.

Jos sinulla on huumeongelma ja koet tarvitsevasi apua, voit soittaa infopuhelimeemme tai etsiä NA-kokouksen verkkosivuiltamme - olet tervetullut mihin tahansa niistä!

Infopuhelimeemme voi soittaa kuka vain NA:sta kiinnostunut. Tarjoamme tietoa toiminnastamme myös esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Jotkin kokouksistamme ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille. Päätarkoituksemme on saattaa tietoa NA:sta ja kokemustamme toipumisesta niille, jotka kärsivät huumeongelmasta.

Narcotics Anonymous is a global, community-based organization with a multilingual and multicultural membership. We are recovering addicts who meet regularly to help each other stay clean. The info phone line serves in Finnish. You can find information about English-speaking NA meetings in Finland on nasuomi.org/english and worldwide on na.org

Where is Nimettömät Narkomaanit available?

Available nationwide in Finland

Who does Nimettömät Narkomaanit support?

Everyone

What languages does Nimettömät Narkomaanit support?

Finnish

What can I talk to Nimettömät Narkomaanit about?


Illustration of two people inside separate phones working together to bandage a wounded heart, representing online empathy

Not what you’re looking for?

Find another helpline
Find A Helpline brand mark with two chat bubbles in a heart shape

Find A Helpline is a public service made with ♡ by ThroughLine. For business or commercial use, get in touch.


Copyright © 2024 ThroughLine Limited
All rights reserved.